Van Poecke & Zn

Case Van Poecke & Zn

Van Poecke & Zn is een groothandel die zich al twee generaties lang specialiseert in de teelt en verkoop van verschillende plantensoorten. Het bedrijf uit Wetteren startte in 1980 met het kweken van planten in de volle grond, maar is sindsdien overgeschakeld naar de containerteelt. Van Poecke & Zn richt zich voornamelijk op het telen van groenblijvende haagplanten, zoals coniferen en biedt hierin een uitgebreid assortiment aan planten van topkwaliteit aan.

Van >50 naar 1

Stijging in positie belangrijkste Engelse trefwoord
“Dutch wholesale plant suppliers”

START VAN TRAJECT GROEI IN TRAJECT

START VAN TRAJECT
groei

GROEI IN TRAJECT
groei

“Sinds 2016 zijn wij klant bij Grizzly en hebben ze hebben er voor gezorgd dat we goed te vinden zijn! Zeer tevreden over de aanpak en de manier van werken!”

Koen van Poecke / Van Poecke & Zn

relatiebeer-grizzly

Wat is het doel van onze samenwerking?

Van Poecke & Zn ging de samenwerking aan met Grizzly New Marketing om hun online zichtbaarheid te boosten. Dit zowel in eigen land, als op de internationale markt. Het bedrijf werd online nog niet gevonden op zijn belangrijkste zoektermen en kreeg bijgevolg onvoldoende verkeer naar zijn website. Het doel was daarom om de online vindbaarheid van de plantenkwekerij te verbeteren, zowel nationaal als internationaal.

Wil je meer weten?

LOCAL

NATIONAL

E-COMMERCE

Start
  • 20 Trefwoorden
  • Geoptimaliseerde campagnepagina’s
  • Linkbuilding Basic
  • Google Ads Search
  • Adviesrapport
  • Maandelijkse rapportage
  • Vast klantenserviceteam

Wat zijn de resultaten en hoe heeft ons online marketingbureau deze behaald?

Uit onderzoek bleek dat het beter was om een aparte website te bouwen gericht op internationale klanten om zo de online zichtbaarheid van Van Poecke & Zn te boosten. Hierdoor konden we beide websites specifiek afstellen op de gewenste taal en afzetgebied. Ook verbeterden we verschillende technische aspecten van de huidige website die zich nu enkel nog richtte op potentiële klanten in eigen land. Beide websites werden bovendien voorzien van content om hen informatiever en SEO-vriendelijk te maken.

De samenwerking is een succes voor Van Poecke en Zn De vindbaarheid van het bedrijf is verbeterd. De Belgische trefwoorden scoren in de top 10, top 5 of zelfs top 3 van Google, waardoor het bedrijf in eigen land goed vindbaar is. Tevens wordt de klant op zijn belangrijkste Engelse trefwoorden gevonden in de top 10 van Google. Deze verbeterde online zichtbaarheid heeft gezorgd voor een toename in het verkeer naar zowel de Nederlandstalige als Engelstalige website.

×

Desktop voorbeeld

Plan hier uw adviesgesprek

Wilt u meer weten over wat Grizzly New Marketing voor uw website kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

 

Of bel ons op

+31 (0) 76 520 02 58

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.