Onze diensten

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Grizzly New Marketing staat uw bedrijf bij met verschillende diensten op het gebied van online marketing. In samenspraak met u pakt ons gecertificeerde personeel zowel het technische gedeelte als de content van uw website aan en kunnen we een Google Ads campagne voor u opzetten. Op die manier en dankzij onze jarenlange ervaring doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw website beter gevonden wordt in Google en meer resultaat oplevert.

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine positionering voor het behalen en behoud van topposities

Met behulp van zoekmachine positionering zorgen we ervoor dat uw website meer en kwalitatiever zoekverkeer binnenhaalt. Dit wordt van A tot Z voor u verzorgd en is een continu proces, waarbij we steeds opnieuw kijken hoe we topposities voor u kunnen behalen of behouden. Hierbij werken we volgens een overzichtelijk stappenplan, zodat u gedurende het gehele proces precies weet waar u aan toe bent.

Meer weten?

Met Google Ads zorgen we voor een groter bereik van uw doelgroep

Door verschillende vormen van Google Ads toe te passen, zorgen we voor een groter bereik van uw doelgroep met behulp van betaalde advertenties. Een deel van uw doelgroep klikt namelijk op de betaalde zoekresultaten, terwijl de rest liever voor de organische resultaten gaat. Door zowel zoekmachine positionering als Google Ads toe te passen, bereikt u dus bijna 100% van uw doelgroep.

Meer weten?

search advertising grizzly
Wereldbol in browser icoon

Vergroot de populariteit van uw website met linkbuilding

Door middel van linkbuilding verzamelen we meer links vanuit andere websites naar uw website. Dit doen we om ervoor te zorgen dat uw website meer populariteit krijgt. Een populaire website wordt namelijk beter gevonden door zoekmachines. Om uw website populairder te maken via linkbuilding, verzamelen we een afgesproken aantal relevante links naar uw website. Zowel nieuwe als bestaande websites hebben hier baat bij. Daarnaast zetten we interne linkbuilding in om ervoor te zorgen dat de pagina’s in uw website goed met elkaar verbonden zijn.

Meer weten?

Conversie optimalisatie geeft u inzicht hoe uw website beter kan renderen

Meer verkeer naar uw website genereren is één ding, maar het is uiteraard ook belangrijk dat die nieuwe bezoekers overgaan tot conversie en klant bij u worden. Daarom helpt ons online marketing bureau u onder andere met behulp van A/B-testing om in kaart te brengen hoe er meer conversies behaald kunnen worden. Hierbij passen we tijdelijk twee varianten van een bestaande websitepagina toe en kijken we welke de meeste conversies binnenhaalt. Uiteindelijk zetten we de best converterende variant voor uw website in.

Meer weten?

Social media iconen
Winkelwagen in browser icoon

Adverteren op diverse social media platformen

Grizzly New Marketing helpt u door niet alleen binnen zoekmachines te adverteren, maar ook door social media advertising toe te passen. Op die manier bereikt u een nog grotere doelgroep. Via welke social media platformen u het best kunt adverteren, hangt uiteraard van uw doelgroep af. Wij helpen u graag met het opzetten van een campagne en het kiezen van de platformen waarop uw advertenties te zien zullen zijn.

Meer weten?

De voortgang van gestelde doelen ontvangt u in een heldere rapportage

Onze experts analyseren uw website om een duidelijk beeld te krijgen van het gedrag van bezoekers op uw site. Hierbij verzamelen ze informatie over bezoekersaantallen, herkomst van bezoekers, Return On Investment, trefwoordgebruik en welke pagina’s er het meest en langst bezocht worden. Dit wordt verwerkt in een overzichtelijke rapportage waarin in één oogopslag de vooruitgang van uw doelstellingen duidelijk naar voren komt. Zo krijgt u inzicht in het rendement van uw website.

Meer weten?

Wereldbol in browser icoon
Budget pakket icoon

Vergroot de populariteit van uw website met linkbuilding

Er zijn diverse manieren waarop we u helpen om uw website te verbeteren. We ontwikkelen graag een website voor u die goed wordt weergegeven op alle apparaten en toegankelijk is voor iedereen. Ook een snelle laadtijd, duidelijke navigatie en website-inrichting en conversiemomenten die uitnodigen tot interactie behoren tot de technieken die we toepassen om uw website te verbeteren. Daarnaast leveren we een gebruiksvriendelijk CMS, zodat u de totale controle over uw website houdt.

Meer weten?

Ontdek wat wij voor uw website kunnen betekenen

Bent u benieuwd wat Grizzly New Marketing voor uw website kan doen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een online marketingstrategie die perfect bij uw bedrijf past. Zo zorgen we ervoor dat u meer bezoekers op uw website ontvangt en dat u hieruit meer resultaat behaalt. Welke doelen wilt u behalen? Laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

Kies hier uw plan

Onze strategie