Uw linkbuilding specialist

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

In de digitale wereld van nu draait alles om zichtbaarheid en vindbaarheid. Het hebben van een goed ontworpen website met waardevolle content is een goed begin, maar zonder een effectieve linkbuildingstrategie blijft uw online aanwezigheid mogelijk onopgemerkt.

Linkbuilding is de kunst van het verkrijgen van kwalitatieve en relevante links van andere websites naar uw eigen website. Deze links fungeren als een soort aanbevelingen voor zoekmachines, die uw website als waardevol en betrouwbaar beschouwen. Dit vertaalt zich naar een hogere positie in de zoekresultaten en meer organisch verkeer naar uw website.

Maar linkbuilding is meer dan alleen het vergaren van willekeurige links. Het draait om het opbouwen van een sterk en natuurlijk linkprofiel dat voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines zoals Google. Het vereist een doordachte aanpak, waarbij de focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. Het gaat om het verkrijgen van relevante links van betrouwbare websites die aansluiten bij uw niche en doelgroep.

Beer met linkbuilding

Hét bedrijf voor linkbuilding in België

Grizzly New Marketing is specialist op het gebied van kwalitatieve linkbuilding voor iedere website of webshop in België en Nederland. Wilt u meer weten over ons linkbuilding bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verzamelen van links van andere websites naar uw website of webshop. Met deze backlinks wordt de basis gelegd voor een betere online vindbaarheid. Hierdoor kunt u betere posities behalen in Google en de autoriteit van uw website verhogen. Het effect van goede content op een website of webshop komt beter tot zijn recht, zodra de populariteit wordt verhoogd. Met behulp van linkbuilding zorgen onze experts ervoor dat uw website populairder wordt en ook meer autoriteit verkrijgt. Uw website wordt dan doorgaans beter gevonden door zoekmachines.

Hoe wordt uw website populair met hulp van een linkbuilding expert?

Zoekmachines zien links naar een website als een blijk van waardering. Hoe meer links er verwijzen naar een website, hoe hoger de populariteit van de website. Bovendien komt een zoekmachine meerdere keren ‘langs’ om een website te bekijken en te beoordelen, het zogenaamde indexeren. De populariteit van een website is bepalend voor het aantal keren dat de zoekmachine de site indexeert. Hierdoor wordt de site beter gewaardeerd en scoort deze dus hoger. Daarom is het van belang om (relevante) links te genereren naar uw website en zo de (link)populariteit van uw website te verhogen. Onze linkbuilding experts weten precies welke links voor u relevant gaan zijn en waar zij op moeten letten bij het aanmaken of aanvragen van backlinks voor uw website.

Beer met grafiek
Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Online marketing diensten

Wat is interne linkbuilding en waar gebruikt u het voor?

Naast links die vanuit andere websites naar uw website verwijzen is het ook noodzakelijk om binnen uw website interne links aan te brengen. Deze interne links zijn van belang omdat ze structuur aan brengen in uw website, zowel voor de bezoekers als voor zoekmachines.

Wanneer u interne linkbuilding op de juiste manier toepast, zal u een aantal voordelen kunnen ontdekken. Allereerst zorgt interne linkbuilding ervoor dat uw bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren op uw website. Door interne links op strategische plaatsen toe te voegen, kunnen gebruikers snel en eenvoudig naar andere relevante pagina’s binnen uw site worden geleid. Dit verbetert de gebruikerservaring en verhoogt de kans dat uw bezoeker langer op uw website blijft en meer pagina’s bezoekt. Hoe langer een bezoeker doorbrengt op uw website, hoe beter. Want ook dit heeft invloed op uw positie in de zoekresultaten. Websites waar (vrijwel) alle bezoekers direct wegklikken, zal Google bestempelen als irrelevant en deze zullen nooit goed gaan ranken.

Daarnaast heeft interne linkbuilding ook een positief effect op hoe zoekmachines uw website bezoeken. Wanneer zoekmachines uw website crawlen, gebruiken ze interne links om te bepalen welke pagina’s belangrijk zijn en hoe deze met elkaar zijn verbonden. Een goed gestructureerde interne linkbuilding zorgt ervoor dat zoekmachines uw pagina’s beter indexeren en begrijpen. Hierdoor heeft u meer kans dat uw pagina’s worden weergegeven in de zoekresultaten voor relevante keywords.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een linkbuilding expert?

Het is belangrijk dat uw specialist ervoor zorgt dat er bij linkbuilding een natuurlijk profiel van relevante websites ontstaat. Hoe zo’n profiel eruit moet zien voor het beste resultaat, verandert continu. Wat eerder een goede linkbuildingmethode was, kan inmiddels achterhaald zijn. Daarnaast is groei van de populariteit van uw website over een langere periode belangrijk. Het is dus belangrijk dat uw site niet te veel links in één keer ontvangt. Ook de variëteit van het type links dat toegevoegd is en de context waarin een backlink staat, spelen een rol.

Beer met nieuwe website
Link in browser icoon

Starten met linkbuilden

Nieuwe websites hebben vaak een lage populariteit. Om tot een goede vindbaarheid te komen is het verstandig om een solide basis aan te leggen van waardevolle backlinks en interne links. Met het Startpakket Linkbuilding van expert Grizzly New Marketing, ons online marketingbureau, wordt er een uitstekende basis gelegd. Bent u net gestart met uw website en heeft u backlinks nodig? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek.

Backlinks voor bestaande websites

Natuurlijk heeft het verkrijgen van meer links ook voordelen voor websites die al langer bestaan en een betere populariteit genieten. Zij kunnen hiermee onder andere hun autoriteit verder uitbreiden om zo online nog beter vindbaar te worden. Ook kunnen links om verschillende redenen verloren gaan. Wanneer u niet regelmatig nieuwe links toevoegt of uw populariteit niet kan concurreren binnen uw markt, zal uw website lager zakken in de zoekresultaten. Daarnaast is hulp van een specialist in linkbuilding onmisbaar wanneer uw site veel concurrentie heeft. In zo’n geval is het belangrijk om links aan te blijven vragen om de concurrentie een stap voor te blijven.

Startpakket Linkbuilding

Het Startpakket Linkbuilding is een dienst waarbij wij zorgen voor meer links naar uw website. Wij sturen verzoeken naar diverse websites om een link naar uw website te plaatsen. Dit traject duurt bij ons linkbuildingbureau een half jaar, waarna uw website zoals afgesproken meer inkomende links ontvangen heeft. Het traject bestaat uit de volgende elementen:

  • Nulmeting om het vertrekpunt te bepalen
  • Aanmelding van uw website op webportals en local listings
  • Plaatsing van artikelen die geschreven zijn door onze Contentafdeling op relevante websites
  • Rapportage met de voortgang van uw campagne

Wij gaan daarbij net zo lang door totdat het afgesproken aantal links is vergaard.

Ontdek de mogelijkheden van linkbuilding

Wilt u meer weten over wat het Startpakket Linkbuilding van specialist Grizzly New Marketing voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor het uitbesteden van linkbuilding met een expert te bespreken. Wij helpen u graag met een online marketingstrategie die bij uw bedrijf past en uw online vindbaarheid vergroot.

Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon