Over Grizzly New Marketing

Grizzly New Marketing is sinds 2001 actief als dé zoekmachinespecialist. Wat begon als een kleine onderneming is uitgegroeid tot een internationale marktleider met locaties in verschillende landen, waarvan één in Breda, één in Rotterdam, één in Den Bosch, één in het Belgische Sint-Niklaas, één in Antwerpen en één in New York. Inmiddels telt onze organisatie meer dan 180 ervaren specialisten die bedrijven uit breed uiteenlopende sectoren van dienst zijn met de optimalisatie van hun websites. Ook zijn we tot marktleider voor het mkb in Nederland uitgegroeid en diezelfde ambitie hebben we voor onze vestigingen in België.

De groei van onze klanten helpt ons om ook door te groeien

Online vraag en aanbod maakt het mogelijk om voor ieder type ondernemer een succesvolle campagne te bouwen die structureel bijdraagt aan de bedrijfsvoering. We putten energie uit het realiseren van groei voor onze klanten en groeien hierdoor zelf ook als organisatie. Dit is in vanaf 2017 tot en met heden bekroond met de FD Gouden Gazelle voor snelst groeiend bedrijf in Zuid-Nederland binnen de doelgroep mkb. In 2020 behoorden we zelfs tot de FT1000 Europe’s Fastest Growing Businesses volgens de Financial Times.

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Als Selected Partner werken we nauw samen met Google

Sinds 2015 is Grizzly New Marketing Google Selected Partner voor het mkb. Dat betekent dat we veelvuldig met Google overleggen over het nog verder verbeteren en innoveren van de klantervaring. Daarnaast hebben we gezamenlijk met Google een uniek Google Hero opleidingstraject voor onze werknemers opgezet die deels op ons kantoor en deels bij Google uitgevoerd wordt. Het opleiden en ontwikkelen van werknemers is namelijk iets waar we sterk op inzetten. Ons hechte en gedreven team heeft ons bovendien tot beste werkgever 2019/2020 gewaardeerd.

Betrokken bij onze klanten én de maatschappij

Grizzly New Marketing is ook maatschappelijk betrokken. In samenwerking met Net4Kids verzorgen we relevante IT-beroepsopleidingen voor talentvolle jongeren uit de townships in Zuid-Afrika die aan de slag willen gaan als digitale marketeer. Hiermee dragen we bij aan de vermindering van werkeloosheid onder jongeren in deze regio’s.

Waarom kiezen klanten voor Grizzly New Marketing?

Wij hanteren een transparante werkwijze en geven heldere uitleg over de dienstverlening. Voor klanten wordt inzichtelijk gemaakt wat er precies gedaan wordt om websites optimaal vindbaar te maken. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Brede ervaring in alle bedrijfssegmenten
  • Hoge kwaliteit, goede service en resultaatgericht
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Zoekmachine positionering van A tot Z verzorgd

 

Wij volgen bovendien het dynamische karakter van zoekmachines en spelen meteen in op veranderingen. Dit is noodzakelijk bij het behalen en behouden van topposities.

Doel

Grizzly New Marketing is er voor iedereen die beter gevonden wil worden in zoekmachines zoals Google; van de winkel op de hoek tot de zonnepaneleninstallateur die het hele land tot zijn afzetgebied rekent en webshops die enkel online actief zijn. Ons doel is om te allen tijde in goed contact te blijven met onze doelgroep, klanten, partners en uiteraard de zoekmachines. Om dit te bewerkstelligen, verbeteren we jaarlijks diverse elementen van onze campagnes.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas