Website verbeteren

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Hoe kan ik mijn website verbeteren?

Er zijn verschillende manieren waarop wij u kunnen helpen om uw website te verbeteren. Hierbij zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker en zoekmachinevriendelijker wordt. Dit heeft als resultaat dat klanten een betere ervaring op uw website hebben en gemakkelijker hetgeen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Bovendien draagt het bij aan een betere vindbaarheid van uw website in zoekmachines als Google.

Plan uw adviesgesprek in

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat zijn de voorwaarden voor een gebruiksvriendelijke website?

Er zijn tal van belangrijke voorwaarden waar uw website aan moet voldoen om deze gebruiks- en zoekmachinevriendelijk te maken. Een aantal elementen zijn:

 • Responsive
  Goede weergave van de website op alle apparaten (PC, laptop, tablet en smartphone)
 • Toegankelijkheid
  Toegankelijk en leesbaar voor iedereen (zoals grootte van het lettertype, het niveau van schrijven)
 • Snelle laadtijd en veiligheid
  De website moet snel laden en veilig zijn voor gebruikers
 • Alle browsers
  Geschikt voor alle webbrowsers (Chrome, Firefox, Safari, etc.)
 • Vormgeving
  Een vormgeving die het mogelijk maakt in één oogopslag de boodschap over te brengen
 • Conversie
  Conversiemomenten die uitnodigen tot interactie
 • Duidelijke navigatie
  Logische en duidelijke inrichting van de website navigatie

Ieder bedrijf heeft zijn eigen reden om een website te laten verbeteren. Zo kan het zijn dat uw website niet goed vindbaar is, dat het niet gebruiksvriendelijk is, dat u weinig conversie genereerd of dat uw bezoekers niet vinden wat ze zoeken op uw website. Ook kan het zijn dat uw website verouderd is of niet overeenkomt met de bedrijfsdoelstellingen. Als online marketing bureau kunnen wij uw website op verschillende manieren verbeteren tegen het scherpste tarief.

Tijdlijn website verbeteren
Beer met nieuwe website

Waarop moet u letten wanneer u overgaat op een nieuwe website?

Wat uw reden ook is voor het overschakelen naar een nieuwe website, er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het verbeteren. Zo is het van belang dat er een goed migratieplan opgesteld is, zodat de huidige topposities behouden blijven. Bovendien moet u voorzichtig zijn met het verwijderen van oude content. Waarom? Zo voorkomt u dat topposities verloren gaan. Bij ons werken de webdevelopers en online marketeers nauw samen om uw website op de juiste manier over te zetten zonder dat posities verloren gaan.

Haal het maximale uit uw website

Wat is uw reden voor het verbeteren van uw website? Of heeft u plannen voor een compleet nieuwe website? In beide situaties kunt u uitstekend bij ons terecht dankzij onze uitgebreide dienstverlening. We komen graag bij u langs om de kansen voor uw bedrijf toe te lichten, waardoor u in de toekomst het maximale uit uw website haalt.

Kies hier uw plan

Onze strategie