Social media advertising

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Social media is een verzamelnaam voor alles rond online platformen met gebruikers die een gesprek met elkaar aangaan en deze gebruikers bereikt u met behulp van advertising. De interacties vinden plaats op talloze online platformen. Welke voor u als ondernemer interessant zijn om op te adverteren, verschilt per bedrijf, maar de basis wordt veelal gevormd door Facebook en LinkedIn. Facebook is in België en Nederland verreweg het grootste netwerk, LinkedIn is in plaats van meer op de consument, vooral op B2B gericht.

Plan uw adviesgesprek in

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Beer met Social Media

Wat kunt u bereiken met social media advertising en hoe helpen wij u hierbij?

Door te adverteren op social media kunt u een grote en gevarieerde doelgroep bereiken. Daarom biedt Grizzly New Marketing u de mogelijkheid om op verschillende platformen te adverteren. Wij helpen u met het kiezen van een platform, het opzetten van advertenties en het monitoren van de campagne. Op die manier zorgen we voor een optimaal bereik van de doelgroep die voor uw bedrijf het meest interessant is. Natuurlijk kunt u het adverteren op social media ook aanvullen met andere advertising methodes, om zo veel mogelijk potentiële klanten te bereiken. Denk hierbij aan Google Ads Search en Google Shopping Ads.

Wanneer is het verstandig om deze vorm van adverteren in te zetten?

Adverteren op social media biedt meer voordelen dan het beter bereiken van uw doelgroep. Zo is deze vorm van adverteren een snelle en effectieve manier om meer verkeer naar uw website te leiden. Zo kunt u opvallen bij een doelgroep die specifieke interesses heeft of bij alleen profielen die eigenaar zijn van een organisatie. Wanneer u op de korte termijn resultaten wilt zien of kortlopende acties heeft, kan social media advertising u hierbij helpen. Adverteren op social media is daarom zowel een goede strategie voor startende websites, als voor bedrijven in concurrerende markten.

Social media iconen
Onze strategie

Ontdek de mogelijkheden van social media advertising

Overweegt u om social media advertising in te zetten voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag persoonlijk over de kansen voor uw bedrijf. Samen bekijken we op welke social media platformen u het beste kunt adverteren om ervoor te zorgen dat u uw doelgroep nog beter bereikt.

Kies hier uw plan