Shopping Advertising

Wat is Shopping advertising?

Shopping advertising biedt webshops de mogelijkheid om met hun product te adverteren binnen het shopping netwerk van Google. Het zorgt voor meer verkeer naar uw webshop, maar kan ook directe verkopen genereren. In de huidige tijd van smartphones waarin iedereen snel resultaat wilt, is deze manier van adverteren het antwoord. Het helpt de digitale gebruiker om sneller de gewenste aankopen te doen en biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Welke mogelijkheden biedt Google Shopping advertising uw bedrijf?

Naast meer conversies, biedt Shopping advertising u ook de mogelijkheid om mensen die een product hebben bekeken opnieuw te benaderen met een productgerichte advertentie in Google. U bereikt hen op verschillende manieren, omdat de shopping advertenties op diverse Google kanalen kan worden ingezet. Zo bereikt u uw klanten onder andere via Google Search, Images en YouTube.

Waarom schakelt u het best een expert in om een campagne te starten?

Grizzly New Marketing helpt u graag om uw doelgroep optimaal te bereiken met behulp van Shopping advertising. Wij adviseren u bij het samenstellen van een Google Shopping feed om uw producten goed te laten opvallen. Daarnaast koppelen we de feed aan uw Google Ads account voor maximaal en optimaal resultaat.

Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Hoe haalt u optimaal resultaat met online adverteren?

Er zijn nog meer manieren om uw webshop onder de aandacht te brengen. Zo kunt u naast Google Shopping advertising bijvoorbeeld ook Display advertising inzetten. Hierbij vestigt u de aandacht op een bepaald product met een interactieve banner. Voor een persoonlijke manier van adverteren waarmee u langer de aandacht vasthoudt, is Video advertising ideaal. Welke manier van adverteren het best werkt, hangt echter af van uw bedrijf en de producten die u verkoopt of diensten die u aanbiedt. De ene manier van adverteren werkt immers beter dan de andere en vaak is een combinatie het meest effectief. Wij adviseren u graag over welke methoden voor uw bedrijf het beste werken.

Display ads
mobile-advertising-img
Onze strategie