Maatschappelijk betrokken

Op verschillende plekken in de wereld is kinderarbeid helaas nog elke dag aanwezig. Vooral in derdewereldlanden worden kinderen ingezet om de productiekosten zo laag mogelijk te houden. Gelukkig zijn er organisaties zoals Net4kids die zich voor deze kinderen inzetten. Zij zorgen ervoor dat de kinderen weer naar school kunnen en zicht hebben op een toekomst.

Net4kids en Grizzly New Marketing

Net4kids verbindt bedrijven met duurzame en transparante kinderhulpprojecten. Ook Grizzly New Marketing draagt hier haar steentje aan bij. Dit doen we op verschillende manieren. Zo sponsoren we projecten, maar bevelen we deze ook van harte aan bij onze klanten. Samen hopen we ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen geholpen kunnen worden door de projecten die Net4kids realiseert.

Overbruggingsonderwijs om kinderen uit kinderarbeid te redden

Een van de manieren waarop Grizzly New Marketing met Net4kids samenwerkt, is door per medewerker jaarlijks een kind uit kinderarbeid te halen. Deze kinderen krijgen een jaar overbruggingsonderwijs, waarna ze het reguliere onderwijs binnen kunnen stromen. Uit onderzoek van de afgelopen jaren blijkt dat 95% van de kinderen die met dit project worden gesteund nog steeds deelneemt aan het reguliere onderwijs.

Bijdragen aan de toekomst van kinderen in nood

Vindt u ook dat kinderen een eerlijke kans verdienen en geen slachtoffer mogen worden van kinderarbeid? Wilt u een duurzame toekomst voor iedereen? U kunt hier net als Grizzly New Marketing aan bijdragen. Wij bevelen Net4kids van harte bij u aan. Ze hebben verschillende projecten, dus er is er zeker een die bij uw bedrijf past.