Search Advertising

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Wat is Search advertising?

Search advertising is het plaatsen van een advertentie binnen het Search netwerk van Google. Hierdoor maakt u uw website meteen zichtbaar in de zoekresultaten. De advertentie verschijnt namelijk boven of naast de organische zoekresultaten. Het doel hiervan is om maximale zichtbaarheid te verkrijgen bij de doelgroep die voor uw bedrijf van belang is.

Wat levert Google Search advertising uw bedrijf op?

Door middel van Search advertising vergroot u uw zichtbaarheid op Google, maar dat is niet het uiteindelijke doel. Het is eerder een middel om de voor u relevante doelen te behalen. Daarom is het verstandig om het aantal interacties vanuit de campagne te meten. Zo weet u precies wat Search advertising u oplevert. Deze interacties verschillen per bedrijf. Denk hierbij aan bestellingen, ingevulde offerteformulieren, boekingen of een andere gewenste conversie.

Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Hoe wordt de campagne opgebouwd?

Grizzly New Marketing helpt u graag met het opzetten van een Google Search advertising campagne. Nadat we met u de doelen van de campagne bespreken, gaat een van onze specialisten voor u aan de slag met behulp van een Google Ads account. Heeft u nog geen account? Dan creëren wij voor u een account. Is er al wel een account, dan optimaliseren wij deze om het maximale uit de campagnes te halen. Vervolgens worden er pakkende advertenties gemaakt met voor u relevante trefwoorden, zodat u er zoveel mogelijk resultaat uit haalt.

Search advertising
Display ads

Wat zijn andere vormen van online advertising?

Natuurlijk zijn er ook andere manieren waarop u uw bedrijf online onder in de kijker kunt zetten. Zo kunt u naast Google Search advertising ook andere vormen van advertising gebruiken, waaronder Display advertising en Shopping advertising. Welke vorm van advertising echter het meeste succes heeft, hangt af van het doel dat u met de campagne wilt bereiken. De ene vorm van advertenties is geschikter voor conversies bij webshops en andere vormen passen beter bij (inter)nationale en regionale bedrijven die meer aanvragen willen.

Ontdek de mogelijkheden van Search advertising met behulp van onze experts

Vergroot de online zichtbaarheid van uw bedrijf met een Search advertising campagne op Google. Wij helpen u door deze campagne voor u op te stellen, uit te voeren en de resultaten aan u te rapporteren. Ontdek wat deze manier van adverteren voor uw bedrijf kan betekenen en schakel onze hulp in door contact met ons op te nemen.

Kies hier uw plan

Onze strategie