Zoekmachine optimalisatie bureau

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie zorgt online marketing bureau Grizzly New Marketing uit onder meer Breda ervoor dat uw bedrijf beter gevonden wordt in zoekmachines als Google. Door uw site na te lopen op meer dan 200 richtlijnen, zorgen we ervoor dat deze optimaal is ingericht, zowel voor de bezoekers als voor de zoekmachines. Hierdoor wordt uw website beter gevonden en haalt u meer klanten binnen. Mede doordat wij Selected Partner van Google zijn, blijven wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Hierdoor kunnen we het hoogst mogelijke resultaat voor u behalen.

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe u gelijk kunt starten!

Bekijk onze pakketten

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Hoe vergroot u uw online vindbaarheid met hulp van ons zoekmachine optimalisatie bureau?

Wanneer u ons marketingbureau uit Breda inschakelt voor zoekmachine optimalisatie, heeft u de keuze uit drie verschillende soorten pakketten. Afhankelijk van het soort bedrijf dat u heeft, kiest u voor een Local, National of E-commerce pakket. Door dit onderscheid te maken, kunnen we uw doelgroep optimaal bereiken met uw online marketing campagne. Als lokaal bedrijf heeft u er immers niet zo veel aan om landelijk gevonden te worden en is het belangrijker dat u meer verkeer uit de buurt binnenhaalt. Een nationaal bedrijf wil daarentegen wél landelijk gevonden worden. Voor een e-commerce bedrijf speelt de locatie juist weer een minder grote rol, omdat het hier meer om online verkeer draait.

Hoe gaat de zoekmachine optimalisatie van start?

Marketingbureau Grizzly New Marketing uit Breda begint de zoekmachine optimalisatie met een scan van uw website. Als er problemen zijn met uw website, waardoor deze bijvoorbeeld trager inlaadt, heeft dat een negatieve invloed op uw vindbaarheid in Google. Daarom pakken we eerst uw website aan en zorgen we dat deze voor alle gebruikers toegankelijk is. We optimaliseren bijvoorbeeld de mobiele versie van uw website, omdat de meerderheid van de zoekmachinegebruikers tegenwoordig mobiel zoekt.

Hoe zorgt u voor optimale content op uw website?

Wanneer uw website in orde is, optimaliseren we de content op basis van trefwoorden die voor uw bedrijf relevant zijn. Hiervoor stellen we eerst een trefwoordadvies op, waarna u zelf kiest voor welke trefwoorden er teksten worden geschreven die aan strenge SEO-richtlijnen voldoen. Op die manier zorgt ons zoekmachine optimalisatie bureau uit Breda ervoor dat u beter gevonden wordt in Google op de voor u relevante zoektermen. De behaalde resultaten ziet u terug in de overzichtelijke rapportage die u maandelijks ontvangt. Deze stellen we voor u op met behulp van Google Analytics.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd welk pakket het beste bij uw bedrijf past? Plan dan een adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken. In samenspraak met u zetten we een online marketingcampagne op die bij uw bedrijf past én goed op uw doelgroep aansluit. Ook beantwoorden we tijdens dit gesprek graag al uw vragen over zoekmachine optimalisatie.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl