Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant is een bedrijf dat kunstgras verkoopt in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf heeft inmiddels meerdere vestigingen verspreid door heel Nederland, waaronder in Ridderkerk, Noordwijkerhout, Werkendam en Koudekerke. Ze hebben dan ook een landelijke dekking met showrooms.

1.800

Offerteaanvragen

2.220

Aanvragen voor stalenpakketten

90%

Trefwoorden scoort in de top 10

Wat is het doel van de samenwerking met ons online marketing bureau?

Kunstgrasgigant ging in 2012 de samenwerking met Grizzly New Marketing aan om hun regionale vindbaarheid per vestiging te vergroten. Dit bedrijf wilde ook een groei realiseren in websiteverkeer, offerte-aanvragen per vestiging en aanvragen voor stalenpakketten. Ze zagen namelijk toen al in dat het belangrijk is om goed vindbaar en zichtbaar te zijn op Google.

Beer met Kunstgras logo

Hoe is de doelstelling behaald?

Om de beoogde doelstelling te behalen, is een breed dienstenpakket opgestart. Waar we begonnen met een startpakket van enkele trefwoorden, is dit al snel uitgebouwd tot een groter pakket. Inmiddels bestaat de campagne uit een veelvoud van het aantal trefwoorden in vergelijking met waar we mee begonnen. Hiervoor hebben we SEO-vriendelijke dienstenpagina’s gebouwd over de toepassingen van de diverse soorten kunstgrassen. Dit hebben we vanuit verschillende invalshoeken doorgevoerd. Zo hebben we bijvoorbeeld teksten lokaal ingestoken om de regionale bezoeker aan te spreken en hebben we met diverse Google Ads disciplines meer offerte-aanvragen binnengehaald. Begin 2019 is de nieuwe website live gegaan die we custom gebouwd en technisch geoptimaliseerd hebben. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Dit is gedaan om structureel betere prestaties uit de website te halen en de klant kwalitatieve leads aan te leveren.

“Grizzly Marketing staat bij ons voor persoonlijke en meedenkende professionals die van meerwaarde zijn voor onze organisatie.”

Waarin komt het succes van de samenwerking naar voren?

De samenwerking is succesvol verlopen voor Kunstgrasgigant. Ruim 90% van de trefwoorden die we voor dit bedrijf inzetten, scoort inmiddels binnen de top 10, waardoor ze regionaal goed vindbaar zijn. Het doel voor het komende jaar en de jaren die volgen is om nog beter zichtbaar te worden en meer te digitaliseren om zo een hoger rendement uit de stalenpakketten te halen. Daarnaast komen er nieuwe vestigingen bij en is het doel om ook voor deze locaties snel een uitstekende online vindbaarheid te creëren.

Bekijk de pakketten

Andere succes cases