Groenservice de Moeren

Wat voor bedrijf is Groenservice de Moeren?

Groenservice de Moeren is een hovenier uit Rijsbergen die de particuliere en zakelijke markt bedient. Het bedrijf met enthousiaste en jonge medewerkers is met name werkzaam in omgeving de regio Breda, Etten-Leur, Tilburg en Oosterhout. De hovenier biedt het totaalpakket aan zijn klanten, waaronder tuinonderhoud en -aanleg. Daarnaast doet het bedrijf ook een stukje tuinontwerp.

De successen die behaald zijn met de ingezette strategie op een rij:

+ 20

top 10 posities

51,95%

Organische bezoekers

49,69%

Ingevulde contactformulieren

Wat is de doelstelling voor de samenwerking?

De samenwerking met Grizzly New Marketing is in 2014 begonnen met als doel om de regionale vindbaarheid in Breda en omgeving te vergroten. Deze regionale vindbaarheid had als doel om tot meer aanvragen te leiden. Ook was het wenselijk om een stabiele positie te verkrijgen binnen Google. Aan het begin van de samenwerking was de website relatief nieuw. Daarom was het ook belangrijk om waarde op te bouwen voor de website.

Telefoonbeer voor een presentatie
display advertising grizzly

Wat hebben we gedaan om de gestelde doelen te behalen?

Voor Groenservice de Moeren is een breed pakket aan trefwoorden gericht op de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast bleven we inzetten op linkbuilding om de regionale vindbaarheid te verbreden. Deze vindbaarheid is een steeds breder begrip geworden, want deze hovenier is naast Breda uitgebreid naar Oosterhout, Etten-Leur en zelfs Tilburg. Naast deze SEO-diensten, hebben we ook de website gerestyled. Dat wil zeggen dat de website op technisch gebied is geoptimaliseerd om zo nog beter te presteren.

“Enkele jaren geleden zijn wij gaan samenwerken met Grizzly New Marketing om voor ons jonge bedrijf meer aanvragen binnen te krijgen. Dit is meer dan gelukt en wij zijn dan ook erg enthousiast over de samenwerking met dit bedrijf. Ons bedrijf heeft mede door de samenwerking met Grizzly New Marketing flinke stappen kunnen maken.”

Wat zijn de resultaten van de samenwerking?

Na een jaar gaf de klant al aan dat er daadwerkelijk een stijgende lijn was in het aantal offerte-aanvragen. Om deze groei door te zetten en om vindbaar te blijven, wordt er nog steeds gefocust op regionale vindbaarheid. Dit wordt gecombineerd met de verschillende diensten die Groenservice de Moeren verricht. Hiervoor worden zowel SEO-teksten als linkbuilding ingezet.

Bekijk de pakketten

search advertising grizzly

Andere succes cases