SEO bureau in Antwerpen

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Bent u op zoek naar een SEO bureau in Antwerpen waar kennis en ervaring samenkomen? Welkom bij Grizzly New Marketing. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines, zodat u online succes kunt behalen. Met onze expertise en ervaring helpen wij u graag om uw online zichtbaarheid te vergroten en meer bezoekers naar uw website te trekken. Als deskundig SEO bureau zijn wij uw partner voor het behalen van maximale online resultaten.

Wilt u meer weten over ons SEO bureau in Antwerpen? Of wilt u ontdekken hoe wij uw website kunnen optimaliseren? Neem contact op met onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over hoe u SEO kan inzetten voor uw eigen vindbaarheid!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Beer met stijgende grafiek

Wat is SEO?

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is een verzameling van technieken die ervoor zorgen dat uw website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Door uw website te optimaliseren volgens de richtlijnen van zoekmachines, verbeteren wij de positie van uw website in de zoekresultaten. Wanneer u beter rankt voor relevante zoekwoorden, krijgt u meer organisch verkeer en kunt u meer conversies verwachten. Of u nu een webshop heeft, een online dienst aanbiedt of een fysieke winkel hebt; bezoekers met de juiste zoekintentie zijn waardevol voor uw onderneming.

Lokale vindbaarheid in Antwerpen en omstreken

Als bedrijf in Antwerpen is het van groot belang om lokaal goed vindbaar te zijn. Potentiële klanten zoeken namelijk vaak naar producten en diensten in hun directe omgeving. Met onze lokale SEO-strategieën zorgen wij ervoor dat uw website hoog scoort in de lokale zoekresultaten. Wij optimaliseren uw website met relevante zoektermen, vermelden uw bedrijfsinformatie op lokale online platformen en zorgen ervoor dat uw Google My Business-profiel up-to-date is. Hierdoor wordt uw bedrijf goed gevonden door potentiële klanten in Antwerpen. Als SEO bureau in Antwerpen staan wij uiteraard voor u klaar om uw vindbaarheid in deze regio te optimaliseren, maar ook voor de rest van België zijn wij u graag van dienst.

Beer met grafiek
Beer-met-resultaten-v2

Internationaal succes met SEO

Naast lokale vindbaarheid kunt u met SEO ook internationaal succes behalen. Wanneer u een nationale of zelfs internationale webshop hebt, optimaliseren wij uw website voor internationale zoekopdrachten. Door gebruik te maken van geavanceerde SEO-technieken en het implementeren van meertalige content, zorgen wij ervoor dat uw website internationaal wordt gevonden en bezocht. Zo kunt u nieuwe markten veroveren en uw bedrijf laten groeien, zowel lokaal als internationaal. Hoog scoren in Google? Dat doet u samen met ons!

Verhoog de vindbaarheid van uw website met linkbuilding voor SEO

Als u uw website beter vindbaar wilt maken in zoekmachines zoals Google, is linkbuilding een essentieel onderdeel van uw SEO-strategie. Bij ons SEO bureau in Antwerpen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om hoogwaardige links naar uw website te verkrijgen. Linkbuilding draagt bij aan het vergroten van de autoriteit en relevantie van uw website, wat resulteert in een hogere positie in de zoekresultaten. Maar wat is linkbuilding eigenlijk?

Kort gezegd is het proces van linkbuilding het verkrijgen van kwalitatieve externe links van andere websites naar uw eigen website. Deze links fungeren als aanbevelingen en zoekmachines beschouwen ze als een teken van vertrouwen en autoriteit. Hoe meer relevante en betrouwbare links u naar uw website heeft, hoe groter de kans dat zoekmachines uw website als waardevol beschouwen en deze hoger in de zoekresultaten plaatsen. Onze specialisten weten precies hoe ze goede en waardevolle backlinks kunnen verkrijgen voor uw website.

Beer achter een computer

Wij zijn uw SEO bureau voor zoekmachine optimalisatie

Bent u op zoek naar een professioneel SEO bureau in regio Antwerpen? Ons team van specialisten staat klaar om uw website te optimaliseren en uw online zichtbaarheid te vergroten. Wij hanteren een strategische aanpak, waarbij we uw doelstellingen en de behoeften van uw doelgroep in kaart brengen. Op basis hiervan ontwikkelen we een maatwerk SEO-strategie die perfect aansluit bij uw bedrijf. Met onze uitgebreide kennis van zoekmachines en de laatste SEO-trends zorgen wij ervoor dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten. Als Selected Partner van Google weten wij precies hoe we uw onderneming kunnen ondersteunen en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste updates van Google.

Zet de stap naar online zichtbaarheid

Wilt u ook online succes behalen met uw website? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij als SEO bureau voor u kunnen betekenen. Samen zorgen we ervoor dat uw website beter vindbaar wordt, meer bezoekers trekt en uiteindelijk meer klanten oplevert. Wacht niet langer en investeer in uw online succes met Grizzly New Marketing, hét SEO bureau in Antwerpen.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl