Online succes met SEO optimalisatie

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Uw klanten bevinden zich online, en dus is online zichtbaarheid cruciaal voor uw bedrijf. SEO of zoekmachine optimalisatie is de sleutel tot online succes met uw website. Grizzly New Marketing heeft de expertise en ervaring om uw organische zoekresultaten te verbeteren door middel van SEO optimalisatie. Betere posities voor relevante zoekwoorden zorgen ervoor dat uw website meer bezoekers zal ontvangen en dus meer verkopen kan realiseren. Een SEO bureau kan u helpen uw bedrijf te laten groeien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw online vindbaarheid te verbeteren met SEO optimalisatie? Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan voor SEO optimalisatie!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Beer met stijgende grafiek

Wat is zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als Search Engine Optimization (SEO), is het verbeteren van uw website om hoger te scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Hoe hoger uw website wordt weergegeven in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers uw website zal aantrekken. 90% van de zoekers op bijvoorbeeld Google klikt op de posities 1, 2 of 3. Een toppositie in het organische gedeelte van Google kan dus uitzonderlijk waardevol zijn. Uw positie in Google is met andere woorden bepalend voor het aantal bestellingen op uw website of het aantal aanvragen voor informatie over uw diensten. Zoekmachine optimalisatie kent verscheidene onderdelen, waarvoor wij steeds ervaren specialisten inzetten.

De verschillende soorten SEO

SEO kan worden opgedeeld in drie hoofdcategorieën: On-page SEO, Off-page SEO en Technische SEO. Elke categorie heeft een effect op de vindbaarheid van uw website. Samen met linkbuilding en bijvoorbeeld een Google Ads-campagne helpen wij u op deze manier om maximaal online zichtbaar te zijn.

On-page SEO

On-page SEO betreft alle acties die onze specialisten rechtstreeks op uw website uitvoeren om de zichtbaarheid en rangschikking ervan te verbeteren. Hieronder vallen zowel de inhoud van de webpagina als de HTML-broncode. Enkele van de On-page SEO-elementen die we bij Grizzly New Marketing beheren zijn:

 • Focuswoord optimalisatie: Dit omvat het opnemen van relevante trefwoorden in uw websitecontent, inclusief uw metatitels, metabeschrijvingen, headers, URL’s en alt-teksten voor afbeeldingen.
 • Kwalitatieve content: Als SEO marketing bureau streven we ernaar om hoogwaardige content te creëren die waardevol en nuttig is voor uw doelgroep. Dit draagt bij aan het verhogen van de tijd die gebruikers op uw website doorbrengen en het verminderen van de bounce rate. Daarnaast zijn bezoekers eerder geneigd de content te delen op hun socials.
 • Meta-tags: Dit zijn HTML-tags die informatie verstrekken aan zoekmachines over uw webpagina, waaronder metatitels en meta beschrijvingen.
Beer met grafiek
Beer-met-resultaten-v2

Off-page SEO

Off-page SEO verwijst naar acties die buiten uw eigen website plaatsvinden. Ook deze acties zijn erop gericht de zichtbaarheid en rangschikking van uw site te verbeteren. Dit betreft voornamelijk het verkrijgen van backlinks. Hier leest u meer over linkbuilding voor SEO.

Technische SEO

Technische SEO heeft betrekking op de technische aspecten van uw website die van invloed zijn op de rangschikking in zoekmachines. Enkele voorbeelden van technische SEO die we bij ons online marketing bureau aanpakken zijn:

 • Websitesnelheid: We zorgen ervoor dat uw website snel laadt, omdat trage websites de gebruikerservaring negatief kunnen beïnvloeden en de SEO-ranking kunnen schaden. Een snelle website is immers fijn voor de bezoeker.
 • Responsiveness: We optimaliseren uw website om ervoor te zorgen dat deze goed werkt op mobiele apparaten. Zoekmachines zoals Google belonen namelijk websites die mobielvriendelijk zijn.
 • XML Sitemap en Robots.txt: We zorgen voor een XML-sitemap om zoekmachines te helpen uw website gemakkelijker te begrijpen en te indexeren. We stellen ook een robots.txt-bestand op om zoekmachines te vertellen welke pagina’s ze wel of niet moeten crawlen.
 • Veilige verbinding (HTTPS): We zorgen ervoor dat uw website een veilige verbinding heeft, omdat dit eveneens een rankingfactor is voor Google.

Strategisch plan van aanpak voor zoekmachine optimalisatie

Bij Grizzly New Marketing geloven we dat een strategisch plan van aanpak voor SEO optimalisatie de sleutel is tot succes. Daarom hanteren we een helder en doordacht zevenstappenplan voor zoekmachine positionering:

 1. Doelstelling: We bespreken uw doelstellingen en relevante trefwoorden voor uw bedrijf in een eerste gesprek. Daarna doen we een gericht campagnevoorstel op basis van dit gesprek.
 2. Marktonderzoek: Aan de hand van uw doelstellingen stellen we een uitgebreid trefwoordadvies op.
 3. Initiële websitescan: We voeren een scan uit om de huidige zoekmachinevriendelijkheid van uw website in kaart te brengen en geven concreet advies.
 4. Contentcreatie: We ontwikkelen campagnepagina’s voor uw website met als doel uw posities in Google te laten stijgen.
 5. Monitoring: We controleren en onderhouden uw campagne voortdurend. Zo kunnen we aanpassingen doen wanneer nodig.
 6. Rapportage: U ontvangt periodieke rapportages na indexatie, zodat u op de hoogte blijft van het verloop van uw campagne.
 7. Evaluatie: Op basis van de verzamelde data bepalen we samen met u de vervolgstrategie.
Beer achter een computer
grizzly-case

Waarom kiezen voor zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, is een essentiële strategie voor elk bedrijf dat online succes nastreeft. SEO draait om het verhogen van de zichtbaarheid van uw website in zoekmachines zoals Google. Een goed geoptimaliseerde site trekt meer organisch verkeer aan door hoger te rangschikken voor relevante zoektermen, wat cruciaal is, want deze zoekers zijn vaak gebruikers die actief op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbiedt.

Maar SEO gaat verder dan alleen zichtbaarheid; het verbetert ook de gebruikservaring op uw website. Dit gebeurt door het optimaliseren van verschillende technische aspecten, zoals de laadtijd van de pagina, de mobielvriendelijkheid en de structuur van de site. Dit resulteert in een site die niet alleen gemakkelijker te vinden is, maar ook aangenamer om te gebruiken.

Bovendien bouwt SEO aan uw merk en uw geloofwaardigheid. Door hoog te rangschikken voor relevante zoektermen, positioneert u uw bedrijf als een autoriteit in uw sector. Uw hoge plaatsing suggereert dat u een betrouwbaar en gerespecteerd bedrijf bent, wat het vertrouwen van potentiële klanten in uw merk vergroot.

Tevens biedt SEO een uitstekende return on investment. In tegenstelling tot betaalde advertentiekanalen, waarbij u per klik betaalt, is het verkeer dat via SEO wordt verkregen organisch, wat betekent dat het gratis is. Zodra u een hoge plaatsing in de zoekresultaten hebt bereikt, kunt u genieten van een gestage stroom van gericht verkeer zonder de advertentiekosten.

Google Business Profile optimalisatie voor SEO

SEO optimalisatie is niet alleen het optimaliseren van uw eigen website, ook uw online Google Business profiel kan een belangrijk onderdeel uitmaken van een SEO traject. Uw Google Business Profile geeft alle informatie weer die uw klanten nodig hebben. Denk hierbij aan routebeschrijvingen naar uw bedrijf in Google Maps, openingstijden en uw telefoonnummer. Bovendien kunnen uw klanten uw bedrijf beoordelen en recensies achterlaten. Google Business Profile is met andere woorden een ideale mogelijkheid om uw bedrijf te promoten in het organische gedeelte van Google. 

Het is van groot belang dat uw bedrijf zichtbaar is op het Google Business Profile. In de loop der jaren is er steeds meer nadruk komen te liggen op lokale organische zoekresultaten. Wanneer uw bedrijf vertegenwoordigd is in Local Search, wordt het prominent weergegeven wanneer er gezocht wordt naar bedrijven in uw omgeving. Wilt u ook profiteren van deze zichtbaarheid voor uw website? Start dan direct met lokale zoekmachine-optimalisatie door uw Google Business Profile te laten optimaliseren door ons SEO bureau.

Wij zijn uw SEO agency in België

Bent u op zoek naar een SEO bureau dat uw ambities kan waarmaken en uw online aanwezigheid optimaal kan inzetten om uw doelen te bereiken? Grizzly New Marketing is een ervaren en professioneel SEO marketing bureau. We zijn toegewijd aan het behalen van de beste resultaten voor uw bedrijf door middel van effectieve SEO strategieën. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Start vandaag nog met uw online succesverhaal en neem contact met ons op om uw SEO traject te starten met ons SEO bureau!

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl