Google Mijn Bedrijf

Home » Onze diensten » Google Mijn Bedrijf

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Met Google Mijn Bedrijf wordt uw bedrijfsinformatie weergegeven op Google Search en Google Maps. Op deze manier kunnen uw potentiële en bestaande klanten u altijd en op elk apparaat vinden. Doordat uw bedrijf zo beter opvalt, zullen meer klanten u vinden. Dit zorgt voor meer verkeer naar uw website of winkel en een verhoogd aantal conversies.

Plan uw adviesgesprek in

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a Premier MKB Partner. Grizzly works closely with business to help grow and maximise online campaigns' performance.

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Google blijft innoveren

Waar wordt Google Mijn Bedrijf voor gebruikt?

Google Mijn Bedrijf geeft alle informatie weer die uw klanten nodig hebben op het juiste moment. Dat kan bijvoorbeeld een routebeschrijving zijn naar uw bedrijf in Google Maps, maar het kunnen ook de openingstijden zijn of het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Bovendien kunnen uw klanten uw bedrijf beoordelen en een recensie geven. Door een Google Mijn Bedrijf-profiel aan te maken en te optimaliseren, zet u uw bedrijf dus goed in de kijker.

Waarom is het belangrijk dat mijn bedrijf op Google Mijn Bedrijf zichtbaar is?

Door de jaren heen is steeds meer nadruk komen te liggen op lokale organische zoekresultaten. Als de website van uw bedrijf vertegenwoordigd is in Local Search, dan komt uw bedrijf prominent in beeld wanneer gezocht wordt naar bedrijven in de omgeving. Wilt u dit ook bereiken met uw website? Start meteen met lokale zoekmachine positionering door uw Google My Business hiervoor te laten optimaliseren door onze specialisten.

Google My Business logo
Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon

Wat doen wij om uw Google Mijn Bedrijf aan te maken of te optimaliseren?

Wilt u een Google Mijn Bedrijf-profiel aan laten maken? Dan realiseren wij dit graag voor u. Wij dragen er zorg voor dat uw account optimaal wordt opgesteld en beheerd. Met een volledig aangepast account bereikt u uw doelgroep beter en haalt u meer resultaat uit uw website. Als u al een Google Mijn Bedrijf-profiel heeft, dan kunnen wij deze voor u optimaliseren. Voor een nog beter bereik combineert u het Google Mijn Bedrijf met Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Maak uw bedrijf direct optimaal lokaal vindbaar

Start vandaag nog met lokale zoekmachine positionering. Wij maken graag een Google Mijn Bedrijf-profiel voor u aan en vullen deze naar wens in of optimaliseren uw huidige account. We voeren ook graag het beheer voor u uit om ervoor te zorgen dat de informatie op Google Mijn Bedrijf up-to-date blijft. Op deze manier wordt én blijft uw bedrijf beter vindbaar in de regio en haalt u meer uit uw website.