Hoger scoren in Google dankzij online marketing

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Wilt u hoog scoren in Google en meer succes behalen met uw website? Bij Grizzly New Marketing helpen wij u graag! Als internationaal SEO bureau in Antwerpen zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van uw online zichtbaarheid en het optimaliseren van uw posities in de zoekresultaten van Google. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat uw website optimaal presteert en u meer kwalitatief verkeer aantrekt. Samen werken we aan het behalen van maximale resultaten.

Wilt u hoger scoren in Google? Vraag vandaag uw gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Beer met stijgende grafiek

Hoe werkt hoog in Google komen?

Met behulp van zoekmachine positionering kunt u hoog in Google komen. Hogere posities halen betekent meer verkeer naar uw website en hogere conversies. Zeker wanneer u het juiste verkeer binnenhaalt. Grizzly New Marketing helpt u graag om hoog in Google te scoren met uw website en hier vervolgens meer conversie door te behalen. Bent u benieuwd hoe we dit doen? Lees dan hier wat onze specialisten allemaal kunnen betekenen voor uw website.

SEO en hoger scoren in Google

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands zoekmachine optimalisatie betekent. Het is een verzameling van technieken en strategieën die worden toegepast om een website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Het uiteindelijke doel van SEO is om een website hoger in Google te laten scoren. Hoe hoger in de zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers u mag verwelkomen.

Hoger scoren in Google kan niet zonder SEO

Het merendeel van de internetgebruikers maakt gebruik van zoekmachines om informatie, producten of diensten te vinden. Wanneer een gebruiker een zoekopdracht uitvoert in Google, worden er relevante zoekresultaten weergegeven op basis van complexe algoritmen. Deze algoritmen beoordelen websites op verschillende aspecten, zoals relevantie, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en autoriteit. Het hoger scoren in Google heeft direct te maken met de implementatie van SEO. Wanneer uw website goed geoptimaliseerd is en voldoet aan de relevante SEO-factoren, heeft u een grotere kans om hoger te verschijnen in de zoekresultaten. Een hogere positie betekent meer zichtbaarheid voor uw website, waardoor u meer potentiële bezoekers aantrekt. Dit kan leiden tot een toename van organisch verkeer, meer kwalitatieve leads en uiteindelijk meer conversies en omzet voor uw bedrijf.

Beer met grafiek
Beer-met-resultaten-v2

SEO vraagt tijd

Het is belangrijk om te benadrukken dat SEO geen snelle oplossing is, maar een continu proces. Het vergt tijd, geduld en consistentie om de gewenste resultaten te behalen. Het vereist ook het bijhouden van de laatste ontwikkelingen en trends in de SEO-wereld, aangezien zoekmachines regelmatig hun algoritmen aanpassen. Daarom is het raadzaam om samen te werken met een ervaren online marketing bureau zoals Grizzly New Marketing, dat beschikt over de juiste kennis, expertise en tools om uw website naar een hoger niveau te tillen.

Hoger in Google komen dankzij technische verbeteringen

Hoe kom ik hoger in Google? Het antwoord is: door verschillende aspecten te optimaliseren. Om hoog te scoren in Google is het vaak nodig om uw website op technisch vlak te verbeteren. Verschillende aspecten spelen hierbij een rol. Allereerst moet de technische kant in orde zijn. Dit gaat onder andere over een goede websitestructuur, een geoptimaliseerde URL-structuur en de juiste implementatie van HTML-codes voor bijvoorbeeld structured content in veelgestelde vragen secties. Door deze technische optimalisaties toe te passen, zorgt u ervoor dat zoekmachines uw website beter kunnen indexeren en begrijpen.

Laadsnelheid

Een ander belangrijk aspect van technische optimalisatie is de laadsnelheid van uw website. Een trage website is vervelend voor gebruikers van zoekmachines, aangezien zij een snelle en naadloze ervaring verwachten. Door uw website te optimaliseren voor snelheid, bijvoorbeeld door afbeeldingen te comprimeren, onnodige code te verwijderen en caching toe te passen, verbetert u niet alleen de gebruikerservaring, maar ook uw positie in de zoekresultaten.

Gebruiksvriendelijkheid

Daarnaast is het belangrijk dat uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Een gebruiksvriendelijke website leidt tot een positieve gebruikerservaring, wat zowel door bezoekers als zoekmachines wordt gewaardeerd. Als ervaren SEO bureau zorgen wij ervoor dat uw website intuïtief is in navigatie, gemakkelijk te begrijpen is en dat de inhoud goed gestructureerd is. Dat helpt zoekmachines om de relevantie en waarde van uw website te beoordelen, wat bijdraagt aan een hogere positie in de zoekresultaten.

Beer achter een computer
4 beren met eigen werkzaamheden

Reken op onze expertise

Bij Grizzly New Marketing begrijpen we het belang van technische optimalisatie en helpen we u graag om uw website op dit vlak te verbeteren. Onze SEO-specialisten voeren een grondige technische analyse uit van uw website en identificeren alle mogelijke knelpunten. Vervolgens implementeren we de juiste oplossingen om uw website technisch te optimaliseren. Onze SEO-specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de technische eisen van zoekmachines, waardoor u een solide basis legt voor uw SEO-strategie. Daarnaast zijn wij, als Partner van Google, altijd als eerste op de hoogte van updates en veranderingen. Ook voldoen wij als onderneming aan strenge eisen om dit mooie predicaat te mogen dragen.

Wat voor content is nodig om hoog in Google te komen?

Om hoog in Google te scoren, is het essentieel om relevante en waardevolle content te bieden aan uw bezoekers. Dit betekent dat uw website teksten moet bevatten die goed aansluiten bij de zoekintentie van gebruikers. Onze SEO-specialisten helpen u bij het identificeren van relevante zoektermen die betrekking hebben op uw producten of diensten. Op basis van deze zoektermen creëren we geoptimaliseerde content die niet alleen waardevol is voor uw doelgroep, maar ook voldoet aan de strenge SEO-richtlijnen.

Bij het schrijven van geoptimaliseerde content houden we rekening met verschillende factoren. We zorgen ervoor dat de juiste zoektermen op strategische plaatsen in de tekst voorkomen. Denk daarbij aan de titels, tussenkopjes en de eerste alinea. Daarnaast zorgen we voor een natuurlijke en vloeiende schrijfstijl die de leesbaarheid bevordert. Door het bieden van relevante en informatieve content aan uw bezoekers, vergroot u niet alleen uw kansen om hoog in Google te scoren, maar versterkt u ook uw autoriteit en geloofwaardigheid in uw niche.

Goede content wordt ook eerder gedeeld door bezoekers van uw website. Het produceren van hoogwaardige content is, net als hoger in Google komen, een doorlopend proces. Zoekmachines waarderen websites die regelmatig nieuwe en relevante content publiceren. Ons team van content-ontwikkelaars helpt u graag bij het ontwikkelen van een contentstrategie die aansluit bij uw doelstellingen en doelgroep.

Hoe kunt u uw vindbaarheid nog verder verbeteren?

Wanneer u een goede website met geoptimaliseerde content heeft, bent u al op de goede weg. Maar er is nog meer dat u kunt doen om hoog in Google te komen. Een van de antwoorden op de vraag ‘Hoe kom ik hoger in Google?’ is met behulp van linkbuilding. Linkbuilding zorgt dat er meer externe links naar uw website verwijzen, waardoor deze populairder wordt. Verhoogde populariteit zorgt namelijk voor betere posities in Google. Wanneer u bij Grizzly New Marketing een linkbuildingpakket afneemt, zorgen wij voor meer kwalitatieve links naar uw website.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas
Tekengebied 1 kopie 9

Schakel ons in voor een online marketing campagne op maat

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met een online marketing campagne op maat zorgen we ervoor dat u meer topposities behaalt in Google en op die manier meer kwalitatief verkeer naar uw website genereert. Onze SEO-experts staan voor u klaar om uw website naar nieuwe hoogten te brengen. Aarzel niet en laat ons uw partner zijn in het behalen van online succes!

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl