Hoog in Google komen

Home » Hoog in Google komen

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Hoe werkt hoog in Google komen?

Met behulp van zoekmachine positionering kunt u hoog in Google komen. Hogere posities betekent meer verkeer naar uw website en hogere conversies. Zeker wanneer u het juiste verkeer binnenhaalt. Grizzly New Marketing helpt u graag om hoog in Google te komen met uw website en hier vervolgens meer conversie door te behalen. Stelt u uzelf de vraag ‘Hoe kom ik hoger in Google?’? Lees dan verder.

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a Premier MKB Partner. Grizzly works closely with business to help grow and maximise online campaigns' performance.

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Hoe kunt u hoog in Google komen door uw site op technisch vlak te verbeteren?

Hoe kom ik hoger in Google? Het antwoord: door verschillende aspecten te optimaliseren. Zo moet de technische kant in orde zijn en moet uw website snel ingeladen kunnen worden. Anders levert dit strafpunten op en is het moeilijk om hoog in de resultaten van Google te komen. Ook moet uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Dit levert u namelijk bonuspunten op bij zoekmachines en verbetert de ervaring van bezoekers op uw website. Onze SEO-specialisten helpen u hier graag bij.

Wat voor content is nodig om hoog in Google te komen?

Naast het technische aspect, heeft u ook goede content nodig om hoog in Google te komen. Ook dit gedeelte kunnen wij voor u verzorgen. We kiezen in overleg zoektermen uit die relevant zijn voor de producten en diensten die u aanbiedt en schrijven hier teksten voor die aan strenge SEO-richtlijnen voldoen. Hierdoor wordt uw website uiteindelijk beter gevonden in Google bij zoekopdrachten die betrekking hebben op uw dienstverlening of productaanbod.

Hoe kunt u uw vindbaarheid nog verder verbeteren?

Wanneer u een goede website met geoptimaliseerde content heeft, bent u al op de goede weg. Maar er is nog meer dat u kunt doen om hoog in Google te komen. Een van de antwoorden op de vraag ‘Hoe kom ik hoger in Google?’ is met behulp van linkbuilding. Hiermee vergaren we meer externe links naar uw website, waardoor deze populairder wordt. Verhoogde populariteit zorgt namelijk voor meer online zichtbaarheid. Wanneer u bij Grizzly New Marketing een linkbuildingpakket afneemt, zorgen wij voor meer links naar uw website.

Schakel ons in voor een online marketing campagne op maat

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met een online marketing campagne op maat zorgen we ervoor dat u meer topposities behaalt in Google en op die manier meer kwalitatief verkeer naar uw website genereert.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl