Rich snippets

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Wat zijn rich snippets?

Door rich snippets toe te voegen trekt u beter de aandacht van potentiële klanten. Deze snippets onderscheiden uw bedrijf namelijk van de andere zoekresultaten in Google, die grotendeels tekstueel weergegeven worden. Google verrijkt haar zoekresultaten met steeds meer informatie. Deze uitbreidingen worden door Google rich snippets genoemd. Door het toevoegen van rich snippets worden uw zoekresultaten veel unieker en opvallender gepresenteerd dan de ‘normale’ zoekresultaten. Zo vestigt u meer aandacht op uw website. Dit leidt tot een hogere click-through-ratio en een grotere kans op conversies.

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe u gelijk kunt starten!

Bekijk onze pakketten

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Welke rich snippets zijn er?

Google heeft een ruim aanbod aan rich snippets die ze heeft omarmd en die terug komen in de zoekresultaten binnen Google zelf. Welke snippets voor uw website relevant zijn, hangt onder andere af van uw sector, het product of de service en uw doelgroep. Wij lichten hier de meest voor de hand liggende varianten toe, maar er zijn uiteraard meer mogelijkheden.

1. Producten

Met behulp van de rich snippets – producten toont u de belangrijke informatie van uw producten in de zoekomgeving van de zoeker. Denk hierbij aan merknaam, prijs, aanbiedingen, voorraadstatus en beoordelingen. Hiermee kan een zoeker sneller een besluit nemen, maar valt u ook beter op in vergelijking met andere zoekresultaten.

2. Breadcrumbs

Een spoor van broodkruimels (breadcrumbs) is de benaming van een reeks links die bezoekers helpt de weg te vinden binnen de hiërarchie van de website. Door het toevoegen van rich snippets kunt u deze breadcrumbs ook terug laten komen in de top zoekresultaten bij zoekopdrachten van uw bezoekers.

3. Recensies

Recensies kunnen op verschillende manieren gebonden zijn aan uw website. Het kan gaan over beoordelingen van producten die u aanbiedt, of reviews van diensten die u verleent. Met een rich snippet zorgt u dat deze recensies worden getoond bij zoekopdrachten van bezoekers.

4. Evenementen

Ook wanneer u evenementen organiseert, heeft het toevoegen van rich snippets een meerwaarde voor uw bedrijf. U kunt namelijk de naam, datum, artiesten, locatie en het aantal beschikbare kaartjes van het evenement in de zoekresultaten laten verschijnen.

Hoe gaat de implementatie van rich snippets in zijn werk?

Als internet marketing bureau kan Grizzly New Marketing rich snippets toevoegen aan al uw zoekresultaten. Wij hebben kennis van de nieuwste, meest innovatieve technieken en mogelijkheden. Ons online marketing bureau adviseert u over de beste mogelijkheid voor uw product of dienst en zorgt daarnaast voor een succesvolle implementatie van de rich snippets bij uw zoekresultaten.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl