Hét marketing bureau van Antwerpen

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Als ondernemer in Antwerpen bent u altijd op zoek naar manieren om uw bedrijf te laten groeien. Grizzly New Marketing, hét digital marketing bureau in Antwerpen, kan u hierbij helpen. Wij combineren de nieuwste digitale technieken met een persoonlijke aanpak om uw online zichtbaarheid te vergroten en de groei van uw bedrijf te stimuleren. Bent u op zoek naar een online marketing bureau in regio Antwerpen dat écht met u meedenkt en online topposities kan bereiken voor uw onderneming? Neem dan contact op met onze specialisten en ontdek wat ons online marketing bureau voor u kan betekenen.

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Beer met stijgende grafiek

Wat wij als online marketing bureau voor u kunnen doen

Als ervaren online marketing bureau zijn wij uw partner in digitale groei. Ons full-service marketing bureau biedt een veelzijdige aanpak waarin verschillende technieken worden toegepast om uw online aanwezigheid te optimaliseren en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Zoekmachine positionering en Google Ads-campagnes

De sleutel tot online succes ligt in zoekmachine positionering. We passen SEO-technieken toe om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op de juiste focuswoorden bovenaan in de zoekresultaten verschijnt en u vrijwel moeiteloos nieuwe bezoekers ontvangt. Om uw online zichtbaarheid te vergroten, beheren we ook Google Ads-campagnes, zodat uw advertenties aan de juiste mensen worden getoond op het juiste moment.

Linkbuilding en website verbetering

Naast zoekmachine positionering en Google Ads-campagnes is linkbuilding een onmisbaar onderdeel van uw online strategie. Hierbij creëren we een netwerk van kwalitatieve backlinks die de autoriteit van uw website vergroten en uw online zichtbaarheid verbeteren. We helpen ook bij het verbeteren van uw website, zowel op vlak van design als gebruiksvriendelijkheid, om ervoor te zorgen dat uw site aantrekkelijk en makkelijk te navigeren is voor bezoekers.

Conversie optimalisatie

Bezoekers op uw website zijn natuurlijk fijn, maar hoe maakt u van deze bezoekers klanten? Met conversie optimalisatie analyseren we het gedrag van uw bezoekers en voeren verbeteringen door om ervoor te zorgen dat meer bezoekers actie ondernemen, of het nu gaat om het invullen van een formulier, het doen van een aankoop of het inschrijven voor uw nieuwsbrief.

Beer met grafiek
Beer-met-resultaten-v2

Inzicht en overzicht

Om tot een zo effectief mogelijke campagne te komen gebruiken we Google Analytics om inzicht te krijgen in het gedrag van uw bezoekers. Zo kunnen we uw online strategie steeds verbeteren en aanpassen. Ook geeft Google Analytics ons overzicht over uw website.

Kwalitatieve content marketing bij ons bureau

De content op uw website is van groot belang voor uw vindbaarheid. Goede teksten, afbeeldingen en bijvoorbeeld video’s maken uw website beter vindbaar. Uiteraard staan uw bezoekers vooraan als het gaat om SEO-content, maar zonder goede posities in Google bereikt u ook veel minder bezoekers. Content marketing is dan ook een essentieel onderdeel van ons marketingplan voor uw onderneming.

Online marketing met een plan

Doelen vragen om een plan en daarom maken wij voorafgaand aan een campagne altijd een uitgebreid strategisch marketingplan waarbij uw doelen als leidraad worden genomen en we samen tot een plan komen voor uw online succes. Als uw marketingbureau in Antwerpen nemen we de tijd om uw bedrijf, uw concurrenten en uw doelgroep leren kennen en begrijpen. Dit stelt ons in staat om effectieve marketingcampagnes te ontwikkelen die niet alleen uw online zichtbaarheid verhogen, maar ook kwalitatieve leads genereren. Zo groeit uw onderneming op duurzame en structurele wijze, ondersteund door een strategisch online marketingplan van uw marketing bureau.

Samenwerken aan online succes

Het succes van onze klanten is ons succes. Daarom geloven wij in een open en oprechte samenwerking met u als onze partner. Als uw online marketing bureau luisteren we naar uw behoeften, delen we onze kennis en streven we gezamenlijk naar de beste resultaten. In elke fase van het traject houden we u op de hoogte en zorgen we ervoor dat u begrijpt wat we doen en waarom we het doen. Wij geloven in transparantie en duidelijke communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Gratis adviesgesprek

Bij Grizzly New Marketing geloven we dat elke succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom nodigen we u uit voor een gratis online adviesgesprek. Hierin leren we graag uw bedrijf een beetje kennen, bespreken we uw doelstellingen en leggen we graag uit hoe wij als online marketing bureau u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Wilt u uw online aanwezigheid versterken en uw bedrijf laten groeien met de hulp van een ervaren en toegewijd online marketing bureau in België? Neem dan contact op met Grizzly New Marketing.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl