Doeltreffend adverteren op YouTube

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

YouTube is misschien niet het meest voor de hand liggende platform om op te adverteren als bedrijf. Nochtans zijn er circa 8 miljoen Belgen actief op dit platform; een unieke kans voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken. Bent u benieuwd naar hoe adverteren op YouTube in zijn werk gaat? Grizzly New Marketing legt het graag uit, en vertelt u wat het voor uw bedrijf kan betekenen.

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Verschillende vormen van adverteren op YouTube

Op YouTube heeft u de keuze uit verschillende vormen van adverteren. Zo kunt u kiezen voor een videoadvertentie, maar ook voor tekst of banners. Net als adverteren via Google Ads, kunt u ook op YouTube uw advertentie perfect afstellen op de beoogde doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan targeting op het gebied van:

  • Geografie (landen, regio’s of plaatsen)
  • Talen
  • Demografie (leeftijd en geslacht)
  • Relevante zoekwoorden
  • Onderwerp (industrie, landbouw, elektronica, etc.)
  • Interesses van de bezoeker
  • Remarketinglijsten

Samen kijken we welke vorm van adverteren op YouTube het beste geschikt is voor uw bedrijf. Aan de hand hiervan stellen onze specialisten een strategie op maat op en richten zij de advertentie in op de juiste doelgroep.

De mogelijkheden van Grizzly New Marketing

Als u Grizzly New Marketing inschakelt om te adverteren op YouTube, weet u zeker dat u het maximale rendement haalt uit uw campagne. Naast adverteren op YouTube, kunnen wij ook uw eigen kanaal aanmaken en opstellen. Via uw eigen kanaal kunt u namelijk ook een promotiefilm verspreiden over uw bedrijf of de diensten die u levert. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werk. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt.Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels