Website laten optimaliseren voor vindbaarheid

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Hoe is de status van uw website? Is uw website vindbaar voor klanten en functioneert het menu soepel op mobiele apparaten zonder enige haperingen? En wat is de laadsnelheid van uw website? Wanneer u besluit uw website te laten optimaliseren, zult u ongetwijfeld met deze vragen geconfronteerd worden. Er zijn namelijk talloze aspecten die geoptimaliseerd kunnen worden aan uw website, en vrijwel alles heeft invloed op uw online vindbaarheid.

Wilt u direct meer weten over de mogelijkheden voor het optimaliseren van uw website voor zoekmachines? Neem dan contact op met onze specialisten op +32 (0) 784 829 06. Zij kunnen u precies vertellen wat er mogelijk is.

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Beer met stijgende grafiek

Wat kunt u optimaliseren aan uw website?

Zoekmachine optimalisatie (SEO): Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines kunt u uw online zichtbaarheid vergroten. Dit omvat het verbeteren van de inhoud, meta-tags, trefwoorden, interne en externe linkstructuur, en andere relevante factoren die zoekmachines helpen uw website te begrijpen en te indexeren.

Gebruiksvriendelijkheid en mobiele optimalisatie: Een gebruiksvriendelijke website is essentieel om bezoekers te behouden en hen een prettige ervaring te bieden. Dit omvat het optimaliseren van de navigatie, het ontwerp, de laadsnelheid en de functionaliteit op verschillende apparaten, vooral op mobiele apparaten waar steeds meer gebruikers vandaan komen.

Content optimalisatie: Het creëren van waardevolle, relevante en boeiende inhoud is cruciaal voor het aantrekken en vasthouden van bezoekers. Door uw inhoud te optimaliseren met behulp van strategische zoekwoorden, het verbeteren van de leesbaarheid, het toevoegen van video’s of afbeeldingen en het regelmatig bijwerken van uw content, kunt u uw website aantrekkelijker maken voor zowel gebruikers als zoekmachines.

Technische optimalisatie: Dit omvat het optimaliseren van de technische aspecten van uw website, zoals het oplossen van technische problemen, het verbeteren van de laadsnelheid, het optimaliseren van de code, het implementeren van structured data en het zorgen voor een veilige en betrouwbare website door middel van een SSL-certificaat.

Beer met grafiek
Beer-met-resultaten-v2

Website optimaliseren voor zoekmachines

Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines is dé strategie om de online vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Door effectieve SEO-technieken toe te passen, kunt u ervoor zorgen dat uw website beter wordt gepositioneerd in de zoekresultaten. Wanneer gebruikers dan relevante zoekopdrachten invoeren in bijvoorbeeld Google komt uw website hoger te staan. Dit omvat een uitgebreide aanpak waarbij verschillende aspecten van uw website worden geoptimaliseerd om een solide online aanwezigheid op te bouwen.

Een van de eerste stappen in het optimalisatieproces is het zorgvuldig onderzoeken en identificeren van relevante zoekwoorden die betrekking hebben op uw bedrijf en de producten of diensten die u aanbiedt. Door deze zoekwoorden strategisch te integreren in uw inhoud, zoals webpagina’s, blogs en meta-omschrijvingen, kunt u zoekmachines laten begrijpen waar uw website over gaat en uw relevantie voor specifieke zoekopdrachten vergroten.

Naast het optimaliseren van uw inhoud, is het belangrijk om de technische aspecten van uw website aan te pakken. Denk daarbij aan het optimaliseren van de laadsnelheid van uw pagina’s en het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid op verschillende apparaten. Ook het optimaliseren van uw websitestructuur en het implementeren van structured data kan uw website aantrekkelijker maken voor zoekmachines.

Backlinks verkrijgen voor website optimalisatie: Bouw aan een sterk linkprofiel

Het optimaliseren van uw website is dé manier om betere zichtbaarheid en prestaties in zoekmachines te bereiken. Echter, naast website optimalisatie is het verkrijgen van goede backlinks een essentieel onderdeel dat niet over het hoofd mag worden gezien. Externe links van hoge kwaliteit naar uw website kunnen uw geloofwaardigheid versterken, zoekmachines laten zien dat uw website waardevolle inhoud biedt en kunnen uw posities in het organische gedeelte van Google helpen verbeteren.

Backlinks fungeren als soort van voorkeurstemmen van andere websites naar uw website. Ze worden door Google beschouwd als aanbevelingen en laten zoekmachines zien dat uw website waardevolle informatie bevat die de moeite waard is om te delen. Wanneer zoekmachines zoals Google uw backlink-profiel evalueren, wegen ze niet alleen de kwantiteit van de links, maar ook de kwaliteit en relevantie ervan. Het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van betrouwbare en relevante bronnen is daarom van groot belang. Het opbouwen van een sterk backlink-profiel vereist tijd en inspanning, maar de voordelen ervan kunnen aanzienlijk zijn. Als experts op gebied van linkbuilding kunnen wij u aan zulk backlink-profiel helpen.

Beer achter een computer
4 beren met eigen werkzaamheden

Work in progress: wij blijven uw website optimaliseren

Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines is een continu proces. Het vraagt om voortdurende monitoring, analyse en aanpassing om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert. Een goed werkende website biedt namelijk ook voordelen ten opzichte van uw concurrenten.

Voordelen van uw website laten optimaliseren

Uw online succes begint bij een optimaal werkende website waar uw bezoekers zonder obstakels perfect hun weg weten te vinden naar de kassa of uw informatieformulier. Het investeren in website optimalisatie kan een waardevolle langetermijnstrategie zijn om organisch verkeer naar uw website te vergroten, uw merkbekendheid te vergroten en uiteindelijk meer potentiële klanten te genereren. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt door een verbeterde online zichtbaarheid en een concurrentievoordeel in uw branche. Neem vandaag nog stappen om uw website te optimaliseren en ontdek wat verbeterde online vindbaarheid voor uw onderneming kan betekenen.

De kosten voor het optimaliseren van uw website

De kosten voor het optimaliseren van uw website kunnen variëren. De kosten voor website optimalisatie hangen samen met bijvoorbeeld de omvang en complexiteit van uw website, maar ook de specifieke optimalisaties die worden toegepast en de expertise van het team dat de optimalisatie uitvoert. Wanneer u kiest voor website optimalisatie door Grizzly New Marketing, zorgen wij vooraf altijd voor een duidelijk kostenoverzicht. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat kunt verwachten wanneer wij uw website optimaliseren. Wij optimaliseren uw website altijd voor vindbaarheid, omdat een website zonder bezoekers uiteraard geen doel dient en wij u graag voorzien van online succes.

Online succes met een geoptimaliseerde website

Bent u toe aan online succes met uw website en wilt u topposities kunnen bereiken in het organische gedeelte van Google? Dan laat u uw website best optimaliseren door Grizzly New Marketing. Wij zorgen voor een optimaal werkende website waar SEO de boventoon voert, maar uw bezoekers ook gemakkelijk op kunnen navigeren. Naast website optimaliseren kunt u ons ook inzetten voor effectieve online advertentiecampagnes met Google Ads en ook voor zoekmachine optimalisatie zijn wij uw partner.

Selected Partner voor website optimalisatie: uw online prestaties naar het hoogste niveau

Als geselecteerde Partner van Google op het gebied van website optimalisatie, is Grizzly een betrouwbare en ervaren partner die uw online prestaties naar een hoger niveau tilt. Met onze diepgaande kennis en expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en digitale marketing, streven we ernaar om uw website te optimaliseren en uw online aanwezigheid te versterken.

Als Partner van Google worden we erkend als een van de toonaangevende online marketing bureaus in de branche. Deze prestigieuze status is alleen voorbehouden aan een selecte groep van deskundige digitale marketing agencies die voldoen aan de hoge normen en vereisten van Google. Het geeft aan dat we over de nodige vaardigheden, ervaring en toewijding beschikken om uw website te optimaliseren en daadwerkelijk topposities bereiken binnen het organische gedeelte van Google met door ons geoptimaliseerde websites.

Als Partner van Google hebben we rechtstreeks toegang tot de nieuwste trends, updates en best practices op het gebied van website optimalisatie. We blijven voortdurend op de hoogte van de veranderende algoritmes en richtlijnen van zoekmachines, zodat we uw website altijd up-to-date kunnen houden en kunnen profiteren van de meest effectieve strategieën en manieren om uw website te optimaliseren.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas
Tekengebied 1 kopie 9

Uw onderneming is uniek en uw website ook

Bij Grizzly New Marketing begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en specifieke doelstellingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Onze experts werken nauw met u samen om uw website te analyseren, de huidige prestaties te evalueren en een strategie te ontwikkelen die gericht is op het verbeteren van uw online vindbaarheid, verkeer en conversies. Met behulp van geavanceerde tools en technieken voeren we grondig zoekwoordenonderzoek uit, optimaliseren we de inhoud van uw website, verbeteren we de technische aspecten van uw website en implementeren we effectieve linkbuilding-strategieën.

Uw partner voor website optimalisatie

Grizzly is uw Selected Partner voor website optimalisatie. Samen kunnen wij uw online doelen bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van samenwerken met een toonaangevend online marketing bureau dat de expertise en ervaring in huis heeft om uw website te optimaliseren op topniveau.

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl