Google adverteren

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Adverteren op Google is niet meer weg te denken uit het online marketing landschap. Wanneer u niet adverteert, loopt u bezoekers en mogelijk klanten mis. Google Advertenties kunt u gemakkelijk uitbesteden aan de specialist in online adverteren in Google. Onze specialisten weten alles over de mogelijkheden van Google adverteren en helpen u graag met een Google Ads-campagne op maat. Onze resultaten zijn altijd meetbaar en worden continu geoptimaliseerd op basis van data. Data-driven marketing met oog voor uw online marketingdoelen, dat is wat wij u graag bieden.

Wilt u online adverteren uitbesteden? Neem dan contact op met onze Google Advertising specialisten en laat u verrassen door de mogelijkheden van SEA!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Beer met stijgende grafiek

Wat is Search Engine Advertising (SEA)?

Search Engine Advertising (SEA) verwijst naar het betaald adverteren binnen zoekmachines, met als bekendste platform Google Ads (voorheen Google AdWords). SEA stelt ons als specialisten in staat om advertenties te tonen boven of onder de organische zoekresultaten. Deze advertenties leiden tot meer zichtbaarheid en dus meer bezoekers voor uw website. Met SEA kunnen adverteerders specifieke tekst- en productadvertenties weergeven, afgestemd op relevante zoekwoorden die gebruikers invoeren in de zoekmachines.

Het is een effectieve manier om snel en gericht de aandacht van potentiële klanten te trekken, aangezien de advertenties direct worden weergegeven wanneer mensen zoeken naar relevante producten, diensten of informatie. Dit is in tegenstelling tot SEO (Search Engine Optimization) waar de doorlooptijd, zeker voor keywords met een hoog volume, toch enige tijd in beslag kan nemen.

De positie van de SEA-advertenties varieert afhankelijk van het zoekwoord en de concurrentie. Over het algemeen worden er twee, drie of vier advertenties bovenaan en onderaan de eerste en tweede pagina geplaatst. Deze advertenties zijn meestal voorzien van een label om aan te geven dat het om gesponsorde inhoud gaat. Daarnaast kunnen er shoppingadvertenties worden weergegeven, die naast de organische zoekresultaten verschijnen en producten met afbeeldingen en prijzen tonen.

SEA kunnen wij specifiek op uw doelgroep targetten. Het biedt de mogelijkheid om de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten, de merkbekendheid te versterken en het verkeer naar de website te stimuleren. Met de juiste strategie, optimalisatie en targeting kan SEA een waardevol onderdeel zijn van een uitgebreide online marketingcampagne.

Beer met grafiek
Beer-met-resultaten-v2

Wat is het doel van Search Engine Advertising met hulp van een Google Ads expert?

Het doel van SEA verschilt per klant. Over het algemeen staat het genereren van maximale zichtbaarheid voor een zeer specifieke doelgroep centraal. Zo krijgt u zo veel mogelijk clicks op uw advertentie die uiteindelijk tot conversie leiden. Wat betreft clicks is er een verdeling tussen de twee zones van Google. Zo klikt een gedeelte van de zoekmachinegebruikers op advertenties en een gedeelte op organische zoekresultaten, ook wel zoekmachine positionering genoemd. Door zowel SEO als SEA toe te passen, heeft u de mogelijkheid om 100% van uw doelgroep te bereiken.

Google advertenties: dit zijn uw mogelijkheden

Google Ads biedt verschillende producten aan om te adverteren met diverse toepassingen. Google Ads kent de volgende typen:

Search advertising

Met Google Search advertising is uw website meteen zichtbaar in de zoekresultaten. Samen bespreken we vooraf de doelstelling van de Search campagne. Vervolgens zal een van onze experts een nieuw account creëren of een bestaand account optimaliseren, zodat u het maximale uit uw Google Ads haalt.

Shopping advertising

Met shopping advertising kunt u met uw webshop een product specifiek adverteren binnen het shoppingnetwerk van Google Advertising. Een shoppingcampagne kan worden ingezet om meer verkeer naar uw webshop te leiden en directe verkopen te genereren.

Beer achter een computer
4 beren met eigen werkzaamheden

Display advertising

Adverteer met een product- of dienstbanner binnen het Display-netwerk van Google om bewustwording te creëren bij potentiële klanten of zelfs bezoekers opnieuw te benaderen. Desgewenst is het mogelijk om een animatie of andere interactieve elementen toe te voegen aan de banner.

Video advertising

Wilt u uw video promoten via het YouTube netwerk? Met video advertising kunt u zeer gericht adverteren, zodat de doelgroep optimaal wordt bereikt en u een maximaal resultaat behaalt. Het inzetten van video maakt uw verhaal persoonlijk en zorgt ervoor dat het beter blijft hangen.

Google adverteren als ondersteuning van een breed online marketingplan

Search Engine Advertising (SEA) ondersteunt de online marketingstrategie van uw bedrijf, omdat advertenties steeds belangrijker worden qua zoekresultaten. Om ervoor te zorgen dat adverteren op Google optimaal presteert, dient uw campagne goed te worden gestart. Om dit te bereiken, zetten onze Google Ads experts een goed beheerde campagne op. Hierbij ligt de focus op een logische structuur, de juiste instellingen en een optimaal gebruik van uw budget.

Voordelen van Google adverteren

Transparant

Transparantie in zowel klikkosten als prestaties binnen uw account.

Dynamisch

Continue bijsturing aan de hand van seizoenen of marketingkalender.

Meetbaar

Grizzly New Marketing rapporteert periodiek over de voortgang van de campagne.

Ga voor kwaliteit met een Google Selected partner

Grizzly New Marketing mag zich een Google Ads expert of Google adverteren expert noemen. Als Google Selected Partner hebben we uitgebreide ervaring in alle branches en beschikken we over de benodigde certificaten, waardoor we een optimaal resultaat kunnen behalen. Wilt u ook uw online adverteren uitbesteden aan ons online marketing bureau? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+32 (0) 784 829 06

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl